Norrlager
LOKALER OCH FÖRRÅD

LOKALER OCH FÖRRÅDNorrlager erbjuder flexibla och prisvärda förvaringslösningar för privatpersoner och företag.
Oavsett om du behöver magasinera några flyttkartonger som inte fick plats i lägenheten eller om du behöver ett praktiskt lagerutrymme för din butik eller ditt företag så hittar du det du behöver hos Norrlager i Örnsköldsvik.


I tabellen bredvidd kan du se vilken storlek på förrådet som skulle passa er. Det spelar ingen roll om du behöver ett litet förråd på 2,25 kvm eller ett stort förvaringsutrymme på 18 kvm. Vi har magasineringen som du behöver! 

Boka ett förråd redan idag  eller - kontakta oss!

Hyr förråd av oss, du får


  • Fräscha och nybyggda lagerutrymmen
  • Uppvärmda lokaler och förråd
  • Förråd i många olika storlekar
  • Möjligheten att välja mellan korttidshyra eller långtidshyra
  • Trygg förvaring (inhägnat, larmat, videoövervakat, ronderande väktare)
  • Generösa öppettider: 06:00 - 22:00 alla dagar i veckan
  • Förmånliga priser

Vad ryms i förrådet?

Privatpersoner


Förråd för alla behov!

Hos oss kan du hyra förråd i storlekarna 1,5-31 kvadratmeter, alla våra lokaler är torra, larmade och kameraövervakade. Våra lokaler är väl anpassade för all typ av lagring/magasinering.

Hos oss kan du med hög säkerhet förvara dina tillhörigheter i form av möbler, antikviteter, elektronik och arkiv. Du har tillgång till förråden alla dagar året runt mellan 06:00 - 22:00. Du finner våra förråd norr om Örnsköldsvik, precis vid E4:an!


Vad kan jag lagra?

Det mesta: magasinera möbler, kläder, sportutrustning, arkiv, antikviteter, elektronik, båtutrustning och allt annat du inte har plats för hemma.

Använd gärna tabellen nedan när du gör en bedömning av önskad storlek för ditt förråd/magasinering.


Tabellen är beräknad med antagandet att en del möbler kan monteras isär, samt att ni utnyttjar förrådshöjden i våra förråd. På så sätt kan man utnyttja utrymmet för att stapla bohag och kartonger på höjden.


Kontakta oss - om du vill hyra förråd i Örnsköldsvik eller har frågor!
 

Letar du en flyttfirma?

Jämnför flyttfirmor på Flyttjakt.nu för att hitta den som passar din flytt bäst!


Företag


För lite utrymme på arbetsplatsen?
Har ni trångt på ert kontor eller behöver förvara exempelvis era utemöbler från restaurangen vintertid? Kanske har du köpt in ett restparti med varor till butiken och behöver extra lagerutrymme under en kort period? Då har vi lösningen för er.


Hyr varulager
Har ni expanderat och behöver ett varulager eller kanske ni redan har ett men behöver något närmare era kunder? Norrlager erbjuder prisvärd lagring för butiker och företag.


Lagring av arkiv
Alla företag måste arkivera sina dokument, men till detta behöver ni inte använda kontorsutrymmen eller andra viktiga ytor på arbetsplatsen. Hyr ett förråd av Norrlager och spara ert kontorsutrymme till annat.

Listan kan göras lång men frågan ligger egentligen inte i vart behovet kommer ifrån utan vad som är den bästa lösningen för just ert företag. Hos oss kan ni lagra varor, möbler, arkiv, bokföring, maskiner, mässutrustningen och allt annat ni inte har plats för i era egna lokaler.

.

Lägenhet 

Förrådsutrymme

1 rum

3m2

2 rum (liten)

4,5m2

2 rum

6m2

3 rum (liten)

8m2

3 rum

9m2

4 rum

13,5m2

5 rum

16,5m2

Mindre villa

18m2

Villa

20m2