Lager företag

För lite utrymme på arbetsplatsen?
Har ni trångt på ert kontor eller behöver förvara exempelvis era utemöbler från restaurangen vintertid? Kanske har du köpt in ett restparti med varor till butiken och behöver extra lagerutrymme under en kort period? Då har vi lösningen för er.

Hyr varulager
Har ni expanderat och behöver ett varulager eller kanske ni redan har ett men behöver något närmare era kunder? Norrlager erbjuder prisvärd lagring för butiker och företag.

Lagring av arkiv
Alla företag måste arkivera sina dokument, men till detta behöver ni inte använda kontorsutrymmen eller andra viktiga ytor på arbetsplatsen. Hyr ett förråd av Norrlager och spara ert kontorsutrymme till annat.

Listan kan göras lång men frågan ligger egentligen inte i vart behovet kommer ifrån utan vad som är den bästa lösningen för just ert företag. Hos oss kan ni lagra varor, möbler, arkiv, bokföring, maskiner, mässutrustningen och allt annat ni inte har plats för i era egna lokaler.

Vilken förvaring och vilka tjänster kan Norrlager erbjuda er?

Godsmottagning
I Örnsköldsvik erbjuder vi våra företagskunder godsmottagning, vilket betyder att vi tar emot ert gods och ser till att ert gods kommer iväg om ni behöver skicka iväg något. För mer information angående pris och hur det fungerar kontakta oss på Norrlager. I Sundsvall finns tyvärr ej möjlighet till denna tjänst.

Säker förvaring
Vår anläggning är larmad.  Alla utrymmen är uppvärmda, rena och torra.

Tillgänglighet
Tillgång till förrådet alla dagar mellan 06:00 - 22:00. Lastvagnar och palllyftar för att enkelt förflytta sina saker till och från förrådet finns att låna.

Flexibilitet
Vi försöker hela tiden utöka servicen för våra företagskunder, så har ni önskemål eller förslag på service just ert företag behöver tveka inte att ta upp det med oss.

Behöver du hyra ett förråd eller en lagerlokal? Kontakta oss redan idag!